KARABÜK / SAFRANBOLU - Prof. Dr. Sabri Ülgener Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuzda Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü Rehber Öğretmeni Devrim ULAŞ tarafından hazırlanan program personelimize ve öğrencilerimize sunuldu.

Ekm

13 Ekim günü, ''Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü'' olarak belirlenmiştir. Afetlerde risk azaltımı, afet yönetimi, afetlere hazırlık gibi disiplinleri içinde barındırmakta ve sürdürülebilir gelişmenin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımızı Afet risklerinin azaltılması konusunda bilinçlendirmek için “Afete Hazırlık” konusunda farkındalıklarının ve bilgi düzeylerinin arttırılması amaçlanmaktadır.

Ekm

Safranbolu Ortaöğretim okul ve kurumlarına Taşımalı Eğitim Kapsamında verilen öğle yemeğinin aylık MENÜSÜ yayınlandı.

Ekm

İlgili Yönetmeliğin  "Öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonu" başlıklı 23'üncü maddesinin yedinci fıkrası kapsamında belirlenen öğrenci nakillerine esas teşkil eden hastalıklar listesi güncellendi.

Tem

15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının Uygulama Kılavuzu,Yarışma Afişi, İş Kalemleri ve Kategori Kılavuzlarına ait dokümanlar Ek'te, bunun ile birlikte Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüzün http://robot.meb.gov.tr/ internet adresinde  yayınlanmıştır.

Haz

2023 Haziran Dönemi Sorumuluk Sınav Proğramı yayınlandı. Okulumuz ilan panosunda da duyuruldu...

May

Değişen Mevzuat hükümlerine göre Okul Tabelalarımız yenilendi.

May

İlçemiz genelinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında İlçe Birincisi olan öğrencimiz ödülünü aldı.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı  kutlamaları çerçevesinde İlçe Birincisi Öğrencimiz Nuray CEBECİ İlçemizde düzenlenen kutlama töreninde şiirini okudu.

May

İlçe Kaymamımız Sayın Şaban Arda YAZICI berabarinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan GÜMÜŞ ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri düzenlendi.

Mrt

Öğrencileriizle İftar Mutluluğunu yaşadık.